Language: bfs.lv latviski
Language:

Modernākā foto laboratorija Ziemeļeiropā

11.12.2008

Noritsu 3701 HD nodrošina attēlu ar īpaši augstu (640 dpi) izšķirtspēju, izgatavošanu.

Noritsu HD-3701 modernākā fotolaboratorija

Attēls tiek izgatavots ar tā saukto nepārtraukto toņu metodi (continuos tone). Lai sasniegtu analoģisku rezultātu ar tintes printeri, izgatavojamajam attēlam būtu nepieciešama apmēram 7000 dpi izšķirtspēja.

Attēlu apstrādes programmā /EZ Controller/ ir integrēta Adobe DNG konvertēšanas tehnoloģija, kas ļauj izgatavot attēlus no RAW failiem. Tā ir pasaulē pirmā digitālā foto laboratorija, kas bez papildus pārveidošanas atpazīst un spēj apstrādāt RAW failus. Tas ir ļoti svarīgi gan profesionālajiem fotogrāfiem, gan prasīgiem amatieriem, jo jūtami uzlabo izgatavojamo attēlu kvalitāti.

Attēlus no TIFF un RAW failiem var izgatavot ar 8 vai12 vai pat 16 bit krāsu dziļumu, kas kardināli izmaina toņu pāreju un pustoņu atveidi. Attēlu maksimālais izmērs sasniedz 30,5 x 91,44 cm, kas ļauj tos izmantot gan izstādēm, gan arvien populārāko fotogrāmatu izgatavošanai.Attēlu apstrādes programmā

HS-1800 filmu skeneris

Attēlu skenēšanai izmantojam Noritsu HS-1800 skeneri, kas ir augstas kvalitātes un augstas veiktspējas profesionālais filmu skeneris. Visi skenējumi tiek apstrādāti ar Digital ICE tehnoloģiju, kas ir algoritms skrāpējumu, putekļu un citu defektu korekcijai.

AccuSmart ir integrēta oriģināla, Noritsu izstrādātā Digital Masking opcija, kas papildina Digital Ice, ļaujot izlabot skrāpējumus un likvidēt putekļu pēdas no filmas emulsijas puses( līdz pat otrajam emulsijas slānim ),kā arī likvidē JPEG artefaktus, objektīvu aberācijas kļūdas, automātiski koriģē sarkano acu efektu. Jaunās tehnoloģijas sniedz līdz šim nebijušas iespējas attēlu kvalitātes uzlabošanai.

Filmu skenēšana pieejama gan klasiskajām 135 filmām, tāpat arī 120 filmām, tai skaitā arī 6x12 kadru skenēšana.

« Atpakaļ
© Developed by CommerceLab