Language: bfs.lv latviski
Language:

Fomei Baltic Road Show Rīgā 2015

11.06.2015

Jau septīto reizi Baltijas Foto Serviss kopīgi ar Fomei organizē "Fomei Baltic Road Show" Rīgā.

Pasākums sadalīts trīs tēmās – Inkjet druka, Fomei studijas iekārtas un Action fotogrāfija ar Fomei High Speed Sync. Pasākums notiks Fotocentrā, Tallinas 77 (Tallinas un Vārnu ielas stūris) otrdien, 16.06. no 12.00 līdz 16.00. Ieeja bez maksas.

Inkjet druka
Fomei Inkjet drukas eksperts Jan Kaiser jeb, kā viņu vēl dēvē, Dr. Color spēs atbildēt pat uz vissarežģītākajiem jautājumiem par kalibrāciju, krāsu profiliem un to, kā panākt, lai fotogrāfija uz ekrāna izskatās maksimāli tuva izdrukātajai fotogrāfijai. Tāpat dzīvē būs iespējams apskatīt un aptaustīt plašo Fomei piedāvāto Inkjet materiālu klāstu no Fomei, Sihl, Harman un Epson. Fomei būs sagatavojuši gan tintes drukas iekārtas, gan atveduši parauga materiālus, lai jebkurš varētu izmēģināt izdruku uz sevi interesējošā materiāla.
Arī tas vēl nav viss – tikai Road Show laikā Fomei kopā ar BFS sagatavojis īpašu piedāvājumu – 20% visiem Inkjet materiāliem un speciālas cenas DNP sublimācijas drukas iekārtām.

Studijas iekārtas
Fomei demonstrēs vienas no pasaulē modernākajām studijas zibspuldzēm Digital Pro X, to vadību ar datoru vai iPad. Tāpat būs iespējams aplūkot visu Fomei LED gaismu klāstu fotogrāfijai un video. No jaunumiem studijas jomā Fomei rādīs jauno statīvu-dzērvi par neticami pievilcīgu cenu, ūdensizturīgos koferus dažādu profesionālu iekārtu transportēšanai, kā arī inovatīvus režģus (tā sauktie honeycomb grid) softboksiem, kas ir taisni, nelokās un „nesakrīt kaudzē”.

Action fotogrāfija
Fomei vēstnieks Latvijā fotogrāfs Artūrs Pavlovs rādīs un stāstīs, kā, izmantojot jaunos Fomei High Speed Sync trigerus un īsās izlādes zibspuldzes Fomei Digitalis Pro S600DC (1/12800), iespējams fotografēt action fotogrāfiju. Būs parkūra paraugdemonstrējumi profesionāla atlēta izpildījumā.
Droši ņemiet līdzi savas kameras un dzīvē izmēģiniet, kā ir profesionāli fotografēt parkūra paraugdemonstrējumus.

Pasākuma norise.
Inkjet Druka + Studijas iekārtas: 12-15
Action fotogrāfija ar parkūra paraugdemonstrējumiem: 14-16

« Atpakaļ
© Developed by CommerceLab