Language: bfs.lv latviski
Language:
Root Catalog

Sirui M-3205X karbona monopods/statīvs 160 cm

Sirui M-3205X karbona monopods/statīvs 160 cm

€379,90

Artikuls: 770629

SKU: 770629

+ -

Apraksts

Details

MX Sērija ir lieliska universālu statīvu sērija ar bagātīgu funkciju kopumu, ko neatradīsit citu ražotāju statīvos. Šie ir vieni no augstākajiem Sirui statīviem, kas paredzēti lielām un vidēja formāta SLR kamerām ar lielizmēra objektīviem.

Statīvā izmantotais mehānisms ļauj kājas aplocīt par 180°, kas ļauj būtiski ietaupīt vietu salīdzinot ar klasiskajiem statīviem. Turklāt tas ir tik vienkārši - nospied kājas atbrīvošanas pogu un aploci to par 180°. Galvenā priekšrocība - statīva galva tiek noslēpta starp kājām un statīvs ievietojas komplektā esošajā kompaktajā somā.
Turklāt statīvu īsā laikā iespējams pārveidot par monopodu. Monopods ir ļoti ērts šaurās vietās, piemēram, pūlī. Turklāt Sirui komplektā iekļāvis rezerves skrūvi un platformu, lai nebūtu jāizjauc statīvs. Noskrūvē vienu no kājām, pieliec platformu, ieskrūvē tajā skrūvi un ieteicams lieto Sirui monopod galvu - rezultātā pilnvērtīgs un funkcionāls monopods.

MX sērija ir būtiski uzlabota. Tai ir divdaļīga centrālā kolonna – vienkārši atskrūvējiet apakšējo āķi un kolonna sadalīsies divās daļās, īsākajai paliekot gropē kā centrālajai kolonnai – ātri un vienkārši!Savukārt garāko daļu iespējams uzskrūvēt uz monopoda, lai piešķirtu tam papildus augstumu.

SIRUI M-3205X

- 8 Karbona (Oglekļšķiedras) kārtas. Sirui ir viens no retajiem ražotājiem, kas pats izgatavo oglekļšķiedru caurulītes. Tajās tiek izmantotas 100% oglekļšķiedras un 8 slāņu krusteniskais klājums nodrošina Sirui statīviem un monopodiem iespaidīgu kravnesību pie ļoti neliela svara. Papildus lieliskajai kravnesībai oglekļšķiedra praktiski nepakļaujas temperatūras ietekmei, tai nav berzes (nav nepieciešamas smērvielas), tā nerūsē.
- Kaltas metāla detaļas. Sirui statīvos izmanto kaltas (citi ražotāji - lietas metāla) detaļas, kas nozīmē, ka procesa laikā metāla deformācija un rekristalizācija detaļas izteiktāk strukturāli "sakausē" kopā. Sirui ražotās detaļas ir kompaktākas, plānākas un vieglākas, tai pat laikā izturīgākas.
- Temperatūras pārbaude. Fotogrāfiem bieži nākas strādāt ekstrēmos apstākļos tuksnesī vai arktikā. Ir svarīgi, lai viņu aprīkojums darbotos šajos apstākļos. Tādēļ Sirui nesaudzīgi pārbauda visus produktus pie temperatūrām, kas pārsniedz praktiski jebkura fotogrāfa prasības (-40C ~ +100C) četru stundu garumā.
- Serificēta ilgmūžības un izturības pārbaude. Lai apstiprinātu Sirui kvalitāti un ilgmūžību, izturības pārbaude tika uzticēta sertificētai laboratorijai. Rezultāti parāda, ka pat pēc 100 000 atvēršanas un aizvēršanas reizēm Sirui statīvu mehānismi turpina darboties perfekti.
- Anodēts virsmu pārklājums. Visi Sirui produkti tiek pakļauti īpašai elektroķīmiskai apstrādei, kas tos padara nodilumizturīgus un mazāk pakļautus ārējai iedarbībai (tai skaitā laikapstākļu).

Īpašības:
- Ideāls ceļojumiem - pilna izmēra statīvs, kas salokās mazs
- Augstas precizitātes karbona (oglekļšķiedras) caurulītes. N/TX/R/SN statīvu kāju diametra atšķirība ar katru nākamo posmu ir tikai 3mm. Augstā ražošanas precizitāte ļauj viegli ātvērt statīvu, kamēr mazā starpība diametrā dod papildus stabilitāti.
- Pārvērt par monopodu. S-N/N/M sērijas statīviem vienu no statīva kājām iespējams noskrūvēt un pārvērst par monopodu. Sirui komplektā iekļauj rezerves kameras/galvas skrūvi un platformu, lai nebūtu jāizjauc statīvs.
- Komplektā iekļauta rezerves monopoda platforma un 1/4 - 3/8 skrūve vieglākais monopoda izmantošanai
- Statīva kājas aplokāmas par 180 grādiem - kompakts transportējot
- Centrālo kolonnu iespējams apmest kājām gaisā dažādiem interesantiem rakursiem un makro fotogrāfijai
- Sirui TX/N/M/SN/R1/R2 sērijas statīvu kājas iespējams nolocīt ļoti platā leņķī unikāliem fotografēšanas leņķiem un makro fotogrāfijai, taču standarta centrālā kolonna neļauj uzstādīt kameru pietiekami zemu. Tādēļ vienkārši atskrūvējiet apakšējo āķi un noņemiet kolonnas apakšējo daļu, lai iegūtu īso kolonnu.
- Trīs ātrās fiksācijas pozīcijas statīvu kāju leņķim, ļauj stabili to uzstādīt pat uz nelīdzenākām virsmām
- Materiālu izvēle starp alumīniju un karbonu (oglekļšķiedru)
- Puse apgrieziena statīva kājas fiksācijai. Maksimālai stabilitātei un drošībai Sirui statīva kāju fiksācijai izmanto skrūvējamus stiprinājumus. Puse apgrieziena, atlaidiet statīva kāju un tā pati izslīdēs pilnā garumā, puse apgriezina atpakaļ un savienojums ir nostiprināts.
- Nerotējoša centrālā kolonna un statīva kājas. Visas Sirui statīvu ražotās centrālās kolonnas un statīvu kājas ir ar iestrādātu pretrotācijas gropi, kas neļauj centrālajai kolonnai vai kājām griezties ap savu asi. Tādējādi statīvs ir stabilāks un drošāks.
- Izskrūvējamas tērauda radzes. Papildus stabilitātei ārpus telpām Sirui 2/3/4 sērijas statīviem ir izskrūvējamas nerūsējošā tērauda radzes, kas ikdienā paslēptas statīva kājas neslīdošajā gumijas galā.

Materiāls: Karbons (oglekļšķiedra)
Posmu skaits: 5
Minimālais augstums: 14,5 cm
Maksimālais augstums: 137 cm
Maksimālais augstums ar izvilktu kolonnu: 160 cm
Savāzts: 50 cm
Salocīts: 43 cm
Svars: 1600 g
Kravnesība: 15 kg

Specifikācija

Papildus informācija

Ražotājs Sirui

Pievērs uzmanību arī mūsu īpašajiem piedāvājumiem

Mūsu ieteikums

Tabulu Sarakstu

10 lapā

Preces no 1 līdz 10; pavisam kopā 48

Lapa:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Quadralite A1 mobilā telefonā zibspuldze/LED/palaidejs

    Parastā cena: €89,90

    Cena ar atlaidi: €59,90

    Saņem šodien!
    The gate to the world of studio photography. This is the shortest description of this unique product that we can come up with. Small, compact and affordable accessory that can really extend your smartphone's capabilities and gives you a lot of new ideas and opportunities to shoot better photos. Lasīt vairāk
  2. Phottix Foto spuldze 200w E40 5500K

    Parastā cena: €69,90

    Cena ar atlaidi: €39,90

    Pasūtāma prece
  3. Meike zibspuldze MK-320 Nikon

    Parastā cena: €99,90

    Cena ar atlaidi: €79,90

    Pasūtāma prece
    High power compact system lamp. Lasīt vairāk
  4. Rollei IR ND64 100mm kvadrātiskais filtrs

    Parastā cena: €119,90

    Cena ar atlaidi: €69,90

    Saņem šodien!
Mūsu ieteikums

Tabulu Sarakstu

10 lapā

Preces no 1 līdz 10; pavisam kopā 48

Lapa:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5